<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15851277\x26blogName\x3dEn+Route+to+Darwisy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/\x26vt\x3d40108763159932875', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, September 05, 2005

The Sixth Day | Night

Lepas solat maghrib...
papa dan abg aki turun...
papa dan mama dinner bersama...
tapi sebelum tu aku diletak dlm kelambu sebab dah digigit nyamuk...
risau mama...

then papa siapkan barang keprluan aku dan mama...
bawa naik atas sebelum angkat aku naik...
then we all chill dlm room je...
mama layan tgk tv...
abg aki main mainan...
papa layan surfing intenet...

then aku pun buat bisnes...
selepas mama menyusukan aku...
masa papa tgh sibuk menukar lampin aku..
kerana kesejukan...
aku pun mengeluarkan pancutan air berirama keatas tilam...
gelabah papa...
hahahaha...
abis kain cadar basah...
lepas bersihkan aku...
papa tukar cadar seme...
dan suh mama rest...
sebab dah malam...

abg aki pula papa suh bukak citer herbie fully loaded sebab nak suh dier tidor...
arund that time aku dah blues dah...
papa standby susu formula...
sebab mama dah tidur dah...
aku pun nak tidur nie...
lastly seme tidur...
aku menyusu botol pukul 2 dan 3 pagi...
papa yg layan...
after that baru papa dpt tidur...
tapi masa bgn pagi papa dah tak larat dah...
mama mandi papa tidur sebelah aku...
aku, abg aki dan papa layan tidur sampai pukul 10 pagi...
hehehhe....

layan sambungan citer nie nanti...
new days have comes...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home