<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15851277\x26blogName\x3dEn+Route+to+Darwisy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/\x26vt\x3d40108763159932875', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, August 31, 2006

Happy Birthday King Umarizz Darwisy

Maaf umaiz, papa, mama dan abang takde masa nak update blog umarizz.

any hoo papa, mama dan abang ucapkan selamat ulangtahun kelahiran kamu yg pertama dan selamat hari merdeka kepada kamu.

papa, mama dan abang mendoakan umarizz sihat dan sentiasa ceria dihari mendatang dan tuhan melindungi diri umarizz serta semoga hari hari kamu dilengkapi dgn kegembiraan dan kebahagiaan.

jangan menangis selalu dan bang! kepala atas lantai, tak elok tu.
ok.

Happy Birthday to You,King Umarizz Darwisy.

ps: dah nak jadi abang dah, jadi kaver kaver sket ok.

Thursday, December 01, 2005

Smile! I'm Happy.
















Selepas bgn dari tidor...
papa memandikan aku dan plan nak buat foto session dan mendapatkan senyuman aku....
punya lah payah dan aku naik bingong tgk gelagat papa...
yang sambil mengambil gambar aku...
dan cuba membuat aku tersenyum...

makan inilah hasil hasil yg dpt papa ambil...
ade byk tapi setelah melalui tapisan...
papa upload yg nie jer...

ok utk kali nie...
jumpa lagi...

Sunday, November 20, 2005

sedapnya tidor



nie adelah flixx aku tgh tangkap stone....
papa yg shoot time aku lepas mandi ptg...
penat main dan bergumbira dgn papa...
habis mandi x sempat pakai baju aku dah lentok...
ahaks...

Thursday, November 10, 2005

sukanya dier di aidilfitri...

dah dua bulan setengah dah baya aku skang nie...
papa pun dah pulang duduk disini...
menjaga aku...
dan buat keje di rumah...

raya tahun nie beraya kat umah atuk dan nenek aku di JB...
tak beshnya aku dijangkiti selesema dan batuk...
pembawaknya adalah anak mak su aku...
lepak je, pastu anak dier asik melalak je...






skang nie tgh tunggu masa nak round the world...
comel kan senyuman dan gelak aku...

ps: papa memanggil aku umaizz dan mama panggil aku darwisy.

Thursday, September 22, 2005

Updates Gambar Selepas Minggu Ke-2













Three Weeks Old

Papa saja je tinggalkan blog aku nie lelama...
tanpa update...
sebab nak kumpul gambar...

aku skang semakin berisi...
aku dah ade katil tidur aku sendiri...
dan aku sgt baik...
sebab tak nangis malam...
tapi papa cakap aku cam abg aki...

nak tido mesti kene papa tidurkan...
tapi btol...
papa memang pandai tidurkan aku...
mama pun slalu cakap...
masa abg aki kecik memang papa yg tidurkan...
ntah apa yg papa baca baca ntah...

tapi memang lena arr bila berada dalam dakapan papa...
lentok wa cakap lu...

ok arr...
selama aku ilang nie...
aku byk melihat keadaan sekeliling...
cuma kalau siang tu papa mesti duduk dlm bilik...
mama ckp buat keje...
kalau malam pun papa mesti duduk depan komputer...
dan selalu aku nampak sebab katil aku bersebelahan dgn komputer...
hehehehe...

ok arr...

update gambar plak lepas nie kay...

bila arr nak tgk dunia luar nie...

Friday, September 09, 2005

akey dan aweed

Shot nie papa ambil masa aku lepas nyusu...
tapi tak cukup...
tgh tunjuk tantrum...
abg aki plak duduk blakang tgh shiok layan posing...
ingat papa ambil gambar dier...

apa apalah...

Wednesday, September 07, 2005

Exercising