<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15851277\x26blogName\x3dEn+Route+to+Darwisy\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://darwisy.blogspot.com/\x26vt\x3d40108763159932875', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Monday, September 05, 2005

The Sixth Day | Morning

This morning was great...
aku yg sudah kekenyangan menyusu susu formula dicampur dgn susu mama...
tangkap blues je...

papa jaga aku selepas subuh...
mama mandi and papa kemas barang nak bawa aku turun bawah...
papa siapkan Air Ikan Haruan, Fybogel dan Maajun utk mama makan...
dan sediakan air suam utk mandikan aku...

hari nie ekslusif sebab papa sendiri mandikan aku...
aku plak saja je try high note bila kene air...
papa buat bodo je...
cam takde apa berlaku...
masa mandikan aku...
mama tgh sedap breakfast...

lepas mandi papa bersihkan dan keringkan aku...
ops luper aku berak kow kow punyer sebelum mandi...
papa bersihkan...
papa tabur bedak...
pakaikan barut dan pampers...
pastu sarungkan baju...
lastly aku kene ikat(bedong) oleh papa...
masa nie aku dah blues abis dah...
nak titon...

papa suruh mama abiskan seme ubat dier cepat dan menyusukan aku...
tapi aku dah tak larat dah...
nak titon je..
walaupun mama dah standby nak menyusu aku...

lastly...
papa letak aku kat katil dan dodoikan aku...
sedap suara papa ropenya...

sambung...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home